Det ligger i Lanabs natur

Vårt bolag är FSC®-certifierat sedan våren 2024 (FSC-C196351)

Läs mer

Varsågod, ett helt sortiment som hjälper dig att komma i gång fort i nya eller befintliga lokaler – och jobba länge och väl.

Lanab designar, tillverkar och säljer prisvärda svenska kontorsmöbler som skapar funktionella och attraktiva arbetsmiljöer.

Läs mer

Nyheter

Lanab är FSC®-certifierat

Eftersom Lanab alltid valt att arbeta med spårbart trä är vi extra stolta över att vårt bolag, som ett av få mindre bolagen i branschen, nu är FSC®-certifierat (FSC-C196351).

Uppdaterat förvaringssortiment

Du vet väl att du nu kan räkna med lägre pris på all förvaring från oss på Lanab? Ändå är det samma höga kvalitet som alltid.

En modern kontorsarbetsyta med ergonomisk stol med nackstöd, ett skrivbord och ett skåp med skjutdörrar.

Kundcase House Be

Co-working-aktörerna House Be i Åre, HINK i Härnösand och Great Space i Sundsvall har haft en betydelsefull roll för tillväxten av företag och efterfrågan på co-working i hela Norrland. De gick samman 2019 och har fortsatt som House Be, som idag finns med tio enheter på nio orter i norra Sverige, bland annat Hudiksvall.

Spexhult stolar i olika utföranden.

Spexhult - En mångsidig och stapelbar nyhet

I Spexhult erbjuder vi en mångsidig och prisvärd stol med en tuff och stark personlighet.

Lövhult - Ny stolsserie

I vår nya stolsserie Lövhult finns stolar för alla sorters miljöer där möten, samarbete och konversation står i fokus.

En modern kontorsuppsättning med en svart ergonomisk stol med ett nackstöd bredvid ett vitt skrivbord med en grå bordsskärm. På skrivbordet finns en öppen bok, en behållare med färgmarkörer och en stängd rosa anteckningsbok. Bakgrunden består av röda, rosa och vita färgblock.

Det allra viktigaste för kontoret finns alltid på lager

Bråttom? Lugn, här finns kontorsmöblerna som kan skickas inom 24 timmar.

Läs mer
En närbild som visar hörnkanten på staplade träribbor bredvid en mjuk, strukturerad grå tygpanel. Den släta, polerade finishen på träribborna framhäver deras ådring, medan tygpanelen står i kontrast till sin plyschstruktur – ett exempel på svenska kontorsmöbler i funktionella arbetsmiljöer.

Det ligger i vår natur att utvecklas hållbart

Vårt mål är att bli alltmer hållbara. Därför har vi egen tillverkning, montering och kvalitetssäkring i Nässjö. Och så väljer vi helst leverantörer från vårt närområde. Just nu fokuserar vi på nästa liv för våra möbler.

Läs mer